Search & Selection med 2 års garanti

HEL udvikling har mange års erfaring i vurdering af kandidater fra topdirektørniveauet, chef- og lederniveauet til specialister og nøglemedarbejdere. Vi kan derfor finde virksomhedens top performers. 

Grundighed langt ud over det sædvanlige er kendetegnet ved Search & Selection processen hos HEL udvikling. Derfor giver vi markedets bedste garanti ved rekruttering og udvælgelse af kandidater til virksomheder. 

De 4 faser til en succesfuld ansættelse
En succesfuld ansættelse kræver, at personprofilen afdækkes tilstrækkeligt inden den endelig kontraktindgåelse. Vi besidder en lang række effektive værktøjer til personvurdering, ligesom vi har mange års erfaring i at indhente et godt referencegrundlag på potentielle kandidater inden en evt. ansættelse finder sted. 

Vores store indsigt i forretningsmæssige, organisatoriske- og ledelsesmæssige problemstillinger gør, at vi altid søger den bedste kandidat i feltet og arbejder grundigt og professionelt i hver enkel proces. 

Vi anvender følgende 4 faser i search & selection:

1. ANALYSEFASEN
Vi sørger for at få et grundigt indblik i virksomheden. Vi interviewer nøglepersoner, analyserer relevante dokumenter og afdækker konkrete præstationskrav og forventninger, samt ledelsesmæssige, forretningsmæssige og kulturelle forhold med relevans for stillingen. 

2. RESEARCHFASEN
Vi stiller skarpt på profilen og researcher gennem headhunting i klassisk forstand. Derudover anvender vi andre relevante tiltrækningsmetoder, herunder CV-databaser og online annoncering.

3. UDVÆLGELSESFASEN
Vi interviewer og screener kandidaterne. De bedst matchende kandidater præsenteres for vores kunder og udvælges til et dybdegående interview, som integreres med personlighedsanalyse og udvalgte referencer. 

Fasen afsluttes med en ansættelsesaftale.

4. IMPLEMENTERINGSFASEN
Vi følger ansættelsen til dørs. Vi aftaler med begge parter og tilsikrer, at ansættelsen lever op til forventningerne, herunder, at de ønskede resultater implementeres.

Vores grundighed i opfølgning efter ansættelsen er medvirkende årsag til, at vi kan yde 2 års garanti.

Se Ledige stillinger

 
 

 Kontakt partner Kim Holst for et uforpligtende møde:
Tlf. 70 268 368
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-9-421459 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning