Nyhedsarkiv


Gazellevirksomhed fandt ny produktionschef med hjælp fra HEL Udvikling
Ole Stabell, CEO for gazellevirksomheden Danotek A/S, er rigtig glad for samarbejdet med HEL Udvikling:
- Kim Holst fra HEL Udvikling har på bedste vis stået for rekruttering af vores produktionschef. Kim har sikret den bedste kandidat til stillingen via analyser og samtaler med medarbejdere hos Danotek og gennem udvælgelse af ansøgerne.
Og Ole Stabell fortsætter:
- Kim har være proaktiv i hele processen, så vi kunne koncentrere os om samtalerne med de udvalgte kandidater. Vi vil helt sikkert benytte HEL Udvikling igen, og jeg giver med gerne min anbefaling.
 
Updated 02 maj 2014


HEL Udvikling ansætter ny Researcher

For at understøtte væksten i HEL Udviklings aktiviteter inden for Search & Selection er Lene Piilgaard Sørensen ansat som Researcher med base ud fra Aarhus kontoret. Lenes opgaver er at understøtte HEL Udviklings managementkonsulenter, når der skal searches efter de bedst egnede kandidater til et job. 

 
Updated 21 jun, 2013
Udnyt apps til jobsøgningen
Der findes efterhånden en del apps til brug i jobsøgningen. Både til Apple eller Android enheder. Vi har fundet 9 gode apps til dig.
 
Updated 12 jan, 2012HEL Udvikling udvider i Aarhus og skærper profilen
HEL udvikling har oplevet en vækst i aktiviteterne i Jylland. Det gælder både i opgaver inden for outplacement/executive coaching og search & selection. Det har medført, at virksomheden har flyttet kontoret i centrum af Århus til nye flotte faciliteter i den nordlige del af byen.

Updated 01 okt, 2012


Ny partner i HEL Udvikling

Kim Holst, 51 år, er ansat som Partner hos Hel Udvikling, hvor han skal beskæftige sig med Executive Search & Selection, outplacement, karriere- og executive coaching samt organisationsudvikling.

Read/view more
Updated 13 aug, 2012Outplacement forløb hos HEL udvikling langt mere effektive med eOutplacement
Efter HEL udvikling har integreret det digitale værktøj eOutplacement i alle outplacement forløb oplever kandidaterne nogle mere effektive forløb.

Read/view more
Updated 18 jun, 2012

HEL udvikling har stor succes med online outplacement bibliotek
HEL udvikling har samlet alle værktøjer til kandidater i et online outplacement bibliotek. Det bliver løbende udvidet med nye værktøjer og øvelser.

Read/view more
Updated 26 mar, 2012 

Store gevinster ved at være fortrolig med LinkedIn
LinkedIn er blevet et effektivt værktøj for både jobsøgende og rekrutteringsfolk.
www.JobOgLedelse.dk findes en masse gode artikler med idéer til optimal brug af LinkedIn. Læs dem og få endnu mere ud af LinkedIn.
 
Updated 13 feb, 2012

4 nye kvalifikationer jobsøgende bør mestre
Det kræver som regel mere end et godt CV og jobsamtaleteknikker for at skille sig ud. HEL udvikling hjælper kandidater med at opnå 4 nye kvalifikationer, som kan skille kandidater ud fra mængden som jobsøgende.
 
Updated 06 feb, 2012

MBTI er et godt supplement i outplacement processen
HEL udvikling benytter MBTI som et værktøj for topledere og andre, der får bevilget et længere outplacement forløb.
 
Updated 30 jan, 2012

De første 90 dage i jobbet er afgørende
Unikom HEL udviklings executive programmer hjælper kandidaten til at opnå succes i det nye job.
 
Updated 12 jan, 2012

 

 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-6-421442 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning