Salgsorienteret chefkonsulent til HEL Udvikling

 

Chefkonsulent til HEL Udvikling

HEL Udvikling søger en Chefkonsulent i København til salg af search & selection, lederudvikling samt outplacementopgaver.

Som Chefkonsulent vil du med base fra vores kontor i Søborg få ansvaret for salg af search & selection, outplacement og lederudvikling. Din primære rolle bliver at opbygge din egen kundeportefølje blandt virksomheder på Sjælland gennem salg af HEL udviklings ydelser.

En stor del af dine salgsaktiviteter vil ske som canvas salg, men du vil samtidig deltage aktivt i relevante netværksarrangementer og ad den vej skabe nye kunderelationer. Du bruger derfor en meget stor del af din tid på landevejen, og kan lide at opdyrke og pleje kunder igennem langsigtede kunderelationer.

HEL udviklings koncepter er kendetegnet ved grundighed og stærke analyseværktøjer, der sikrer såvel et ideelt match med virksomheden såvel som opnåelse af et nyt job i outplacementforløb. Derfor fokuseres der på salg af produkter af høj kvalitet.

Kvalifikationer

· Du har en HD, Cand. merc., MBA eller lignende.

· Du har en stor lyst til at sælge og kan dokumentere gode salgsresultater.

· Du har erfaring med brug af CRM værktøjer.

· Du har et bredt kendskab til dansk erhvervsliv samt et solidt erhvervsnetværk.

· Du har empati og situationsfornemmelse.

· Du er en selvstændig person, der trives med en høj grad af frihed under ansvar.

Vi tilbyder dig

· At blive en del af en velrenommeret virksomhed i en spændende udvikling.

· Oplæring i vores koncepter, der løbende er blevet udviklet siden 1991.

· En afvekslende hverdag med masser af spændende udfordringer.

· En aflønning, der 100 % baserer sig på salgsresultaterne og dermed er meget attraktiv for den rigtige.

Om HEL udvikling

HEL Udvikling blev etableret i 1991 og har en stor erfaring og mange referencer inden for lederudvikling, outplacement og search & selection i hele Danmark. Mange hundrede ledere og medarbejdere har siden virksomhedens start haft stort udbytte af- og er blevet udviklet gennem HEL Udviklings forandringsprocesser.

Mange kunder findes blandt nogle af Danmarks største virksomheder. Vi lægger vægt på at have en høj etisk standard overfor både kunder og kandidater.

Hvis du er interesseret i jobbet

Tiltrædelse snarest, men vi venter på den rigtige profil. Hvis stillingen lyder interessant, så send en ansøgning til partner Kim Holst på kh@hel-udvikling.dk. Ønsker du flere informationer om jobbet kan du kontakte Kim Holst på tlf. 23 40 91 03.

 

 

 

Send din ansøgning mrk. ”Chefkonsulent” til
firma@hel-udvikling.dk.
 
Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på
tlf. 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-8-421458 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning