Vi rådgiver topledere til et nyt lederjob eller start af egen virksomhed

Tidsubegrænset program for topledere
Executive Outplacement programmet er et individuelt, tidsubegrænset forløb for direktører og ledere på topniveau. Toplederen (kandidaten) arbejder målrettet sammen med en executive konsulent, som fungerer som sparringspartner indtil kandidaten er tiltrådt i en ny stilling.
 
Garanti

Hvis kandidaten mister jobbet inden for det første halve år, genoptages rådgivningen.
 

Erfaren executive konsulent

Inden opstart af et forløb matches kandidaten med en executive konsulent, som selv har erfaring med ledelse af virksomheder, et omfattende kendskab til jobmarkedet, samt et netværk og en baggrund der gør det muligt at rådgive topledere.

I forløbet er der samtidig mulighed for at gøre brug af juridisk bistand til gennemgang af fremtidig ansættelseskontrakt.

 
Indholdet af programmet tilpasses den enkelte

Der er ikke to ens forløb af Executive-programmer, idet programmerne tilpasses den enkelte kandidats behov. Dog vil følgende være gennemgående træk ved programmerne:
Karriereanalysen – afklaringsfasen
 • Analyse af den hidtidige karriere
 • Person Profil Analyse
 • Udarbejdelse af nye jobmål
Forberedelse af jobsøgningsfasen
 • Optimering af cv
 • Arbejde med ansøgninger
 • Strategi for uopfordrede ansøgninger
Skabelse af jobmuligheder
 • Oversigt over kandidatens personlige netværk
 • Plan for arbejdet med netværk
 • Redskaber til kortlægning af jobmarkedet: Internettet, rekrutteringsfirmaer etc.
 • Muligheder for en international karriere
Opnåelse af jobbet
 • Forberedelse til jobsamtalen
 • Indgåelse af aftale
 • Opstart i det nye job
Sikkerhed for succes i jobbet
 
Køb eller opstart af virksomhed

Da afskedigede topledere ofte ser en mulighed for at forfølge en drøm om at få fod under eget bord, rådgiver konsulenten i opstart og køb af virksomheder. Han vil hjælpe med afdækning af muligheder samt agere djævlens advokat.

Et vigtigt element vil være udarbejdelse af en forretningsplan, som kan bruges som et konkret værktøj ved opstart, men som også vil kunne bruges overfor banker, investorer og potentielle partnere.


Under forløbet vil der blive åbnet op for et netværk af personer, som har mulighed for hjælpe med at finde den fornødne kapital til fx køb ved generationsskifte, køb af andel af en virksomhed eller et management buy-out med ekstern kapital.

Ring for en uforpligtende samtale, hvor mulighederne i forløbet uddybes.
 
 

 


Kontakt partner Kim Holst
 for et uforpligtende møde:
Tlf. 70 268 368
Læs om outplacement på: 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-8-421444 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning